loading
Grondwerken
Grondwerken

Grondwerken

Voor alle denkbare grondwerken kunt u bij ons terecht. Hiervoor beschikken wij over moderne machines en technieken.

Met volgende zaken helpt Aannemingen Gert-Jan Claeys u graag verder;

- het bouwrijpmaken van terreinen en rooien van al het overtollige groen
- het ophogen, afgraven en nivelleren van terreinen
- de aanleg van taluds en andere grondlichamen
- het graven van sloten en grachten
- het uitkuisen van sloten en grachten
- het uitgraven van bouwputten, kelders, zwembaden, ...
- het uitgraven van opritten, parkings en terrassen
- allerhande funderingswerken
- ...

Afbraakwerken

Afbraakwerken

Wij helpen u graag verder met kleine afbraak- en opbreekwerken. Zodoende kunnen wij uw bestaande oprit, parking of terras uitbreken indien deze aan renovatie toe is. Kleine gebouwen vormen ook geen probleem. Aannemingen Gert-Jan Claeys verzorgt steeds de afvoer van uw puin.

Rioleringswerken

Rioleringswerken

De afwatering van uw bouwproject realiseren wij steeds met de hoogste zorg voor u. De aanleg van uw regenwater- en droogweerafvoer in alle denkbare producten (PVC, PE, Beton, ...) heeft geen geheimen voor ons.

Daarnaast plaatsen wij graag uw regenwater- en septische putten. Dit zowel in beton als kunststof. Voor het verzorgen van uw drainage en het plaatsen van infiltratiebekkens kunt u steeds op Aannemingen Gert-Jan Claeys rekenen.

Aanleg opritten, parkings en terrassen

Aanleg opritten, parkings en terrassen

De aanleg van uw oprit, parking of terras dient steeds met de nodige zorg te gebeuren zodat u hier jarenlang genot van hebt. Wij plaatsen zowel betonproducten (betonklinkers, namaakkasseien, (mega-)tegels,...) als natuurlijke producten (natuursteen, arduin, ...). Tevens zorgt Aannemingen Gert-Jan Claeys steeds voor een degelijke afwatering om toekomstige problemen te voorkomen.

Ook voor het plaatsen van keermuren en andere lijnvormige elementen (boordstenen, greppels,...) kunt u steeds bij ons terecht.